defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Triest
 
Over het algemeen zijn mijn logjes luchtig en vrolijk, maar dit keer niet, zo voel ik me ook even niet ...
 
Tijdens het zappen kwam ik langs Netwerk en daar zag ik een stukje over een documentaire die ze woensdag uitgezonden hadden over een kindertehuis voor gehandicapte kinderen in Bulgarije. Ik schrok van de beelden en de tranen rolden over m'n wangen. Misschien doordat ik zelf een kindje met een handicap heb, maar toen ik het verhaal van Dinand Woesthof (Kane) op z'n site las wist ik dat het gewoon echt zo gruwelijk was als ik het voelde.
 
On-voor-stel-baar dat mensen zo met kinderen om kunnen gaan en dan schijnt het zelfs zo te zijn dat dit één van de beter onderhouden tehuizen is!
 
Dinand heeft dus actie ondernomen en een mail gestuurd naar Femke Halsema (normaal gesproken niet mijn keus) die op haar beurt ook weer stappen heeft genomen in Den Haag.
Op haar weblog kun je een petitie tekenen, dat heb ik natuurlijk meteen gedaan, ik hoop dat je dit ook zou willen doen. Het kost je nog geen minuutje ... Bedankt alvast!
 
Het heeft me zo aangegrepen dat ik er gewoon wel even iets over moest schrijven. Op zo'n moment ben ik toch blij dat ik in nederland woon en dat er voor onze kinderen allerlei hulp en ondersteuning is om ze zo goed mogelijk te laten ontwikkelen!
 
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl