defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Afhandeling
Ik ben er nog hoor .... alleen blijven mijn logjes wat achter
Ik ben nog steeds bezig met allerlei klusjes waarmee ik had gewacht tot na de doorbraak van de muur.
 
Deze week is de gemeente langs geweest voor inspectie en als het goed is zal het hele project volgende week helemaal afgerond zijn.
Er was wat onduidelijkheid ontstaan over de financiering en de afhandeling, omdat het bij ons toch iets anders is gegaan dan gewoonlijk doordat we zelf een aannemer in de arm hadden genomen. Het gaat nu namelijk via het PGB (persoons gebonden budget, waar wij zelf nog geen ervaring mee hadden).
Wat ik ook nog even apart vond was dat de gemeente-inspecteur de bouwvergunning nog moest inzien bij ons thuis, terwijl die door de gemeente zélf naar ons is opgestuurd, waarvan wij de kopieén weer hebben moeten doorsturen naar hen, vóórdat we de doorbraak mochten laten plaatsvinden  , snap je 't nog??
Maar geen probleem, alles is nu in orde  Gelukkig, dan kan ik die hele papierhandel, een hele dikke map inmiddels , opruimen, niet weggooien, stel dat ik het nog eens moet laten zien .
 
Ik ga mijn best doen weer regelmatiger te loggen. Hopelijk zijn er dan nog lezers want ik merk ook dat mijn bezoekersaantallen drastisch zijn teruggelopen de laatste tijd . Niet zo vreemd natuurlijk als je geen logjes meer plaatst, maar ik ga mijn best doen! 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl