defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
"Droog" en zonnig
Op het moment breng ik behoorlijk wat tijd op het toilet  door en dat is niet omdat ik niet lekker ben ofzo , maar dat heeft álles te maken met Mika die sinds 2 1/2 week in één keer zindelijk is geworden! We waren er al zolang mee bezig en af en toe lukte het ook wel eens maar of hij ooit helemaal zindelijk kon en/of zou kunnen worden wisten we niet. Medisch gezien moest het mogelijk zijn, maarja... Waarschijnlijk had het ook te maken met het feit dat hij door zijn stabiliteit altijd bang is om te vallen, ondanks dat we een verkleinbrilletje hebben mét een opstapje en 2 speciaal aangebrachte beugels. Maar nu heeft hij zijn angst overwonnen en kan hij ontspannen zitten!!
 
Dus sinds zaterdag 19 januari is Mika gewoon compleet zindelijk!  We zijn echt zoooo trots op hem en hij zelf ook!
 
Gevolg is nu dat iedere keer dat Mika geweest is, Jens óók wil zitten . Meestal deed hij niks, maar nu doet ook Jens steeds vaker een plasje!
Als deze trend zich nog even doorzet kunnen we straks zonder luiers door het leven!!  Kan me niet eens meer herinneren hoe dat is. Al durft Mika nog niet echt zonder luier, hij wil hem nog om voor 'het geval dat'
 
Vanmiddag was het weer heerlijk weer en toen ik terug kwam met Jens van Chico uitlaten ging Chico in het gras liggen terwijl ik de voordeur open deed ... draai ik me om .... ligt Jens er naast!
 
 

Reacties

Surfing Ann op 14-02-2008 16:03
Wat goed van Mika. Nu hopen voor julliedat de trend zich door blijft zetten.
Wat een mooie foto van Chico & Jens.
Fijne Valentijnsdag.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl