defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Nog een disneyverrassing
Nou had ik het in mijn verslagje over Disney al even gehad over een incidentje en daar kom ik nu even op terug.
Ik wilde even de afloop afwachten voor ik er een logje aan ging wijden, dus bij deze .
 
De laatste dag dat we er waren hadden we besloten extra vroeg op te staan omdat je als logee van één van de disneyhotels al vanaf 8 uur het park in mag en dan dus vóór de grote drukte je favioriete attracties in kan
 
Aangezien we de dagen ervoor alleen maar lange rijen hadden gezien bij "Peter Pan" besloten we daar als 1e heen te gaan. Daar aangekomen stond er toch alweer een beetje een rij, maarja het was dan ook alweer ruim over 8en en dat kwam omdat het ontbijt wat later was geworden aangezien het ook daar nogal druk was. (leek wel of iedereen die ochtend extra vroeg was! )
 
Bij Peter Pan aangekomen zien we dus een rolstoel aan de zijkant naar binnen gaan en die persoon werd zo toegelaten in de 'bakjes' van peter Pan. Dus wij er achteraan, maar binnen vroeg iemand ons naar de 'blauwe kaart'. Volgens haar mochten we alleen via die ingang met een 'blauwe kaart', op te halen bij de ingang. Pfff, wij weer terug naar die balie en krijgen daar van een (nl) medewerkster te horen dat dat een invalidebewijsje is. (alsof je die rolstoel voor de lol gebruikt ) En waar ik dus op dat moment echt van baalde was dat zij me vertelde dat we daar de afgelopen 4 dagen gebruik van hadden kunnen maken zodat we nérgens in de rij hadden hoeven staan en zelfs bij de parade en de voorstellingen hadden we een speciale plek kunnen krijgen.
Maargoed, we waren op weg naar Peter Pan... Dus weer snel terug naar Peter Pan wat dan weer midden in het park zit en de drukte werd er ook al niet minder op.
Blij dat we die blauwe kaart hebben lopen we weer naar binnen via die zij-ingang en ik laat hem zien en terwijl we vooraan staan om in te stappen zegt die dame opeens dat we er niet in mogen omdat Mika niet los kan lopen   Aangezien dat diezelfde dame was die ons weg stuurde om die kaart te halen werd ik erg boos op haar. Mika en Jens waren namelijk inmiddels ook al overstuur geraakt omdat die stonden te springen om erin te mogen en nu gingen er allemaal mensen voorlangs in de bakjes. Discussieëren in het frans ging niet echt lekker en toen er een 2e medewerkster bij kwam die het ook in het frans ging proberen met me, besloten ze er nog iemand bij te halen. Na 5 min. kwam er een nederlandse medewerkster om te vertalen en het bleek ivm veiligheid bij stroomuitval dat Mika van een ladder af zou moeten kunnen of getild zou moeten kunnen worden. (zo'n soort verhaal kenden wij al uit de efteling trouwens)
Op een gegeven moment maakte die nederlandse medewerkster me zo boos dat ik weg ben gelopen met Mika, André was ondertussen alleen met Jens erin gegaan want die gilde inmiddels het hele park bij elkaar. (ik mocht er 'ook nog wel even in' zei ze ook nog! of het om mij ging ..grrrr)
 
Maar de opmerking dat we nu die kaart hadden en lekker overal voorrang hadden waar andere mensen moesten wachten schoot bij mij echt in het verkeerde keelgat. Alsof we dus blij moesten zijn met die invalidekaart!  en dan ook nog op het moment dat we weer richting nederland zouden vertrekken!
 
Het was niet zozeer dat Mika niet in Peter Pan mocht, dat zal best met voorschriften enzo, maar ten 1e, wáárom zei die griet dat niet meteen dat we er niet in mochten vóór we die kaart hadden gehaald en ten 2e, waarom heeft níemand ons in die dagen erop gewezen of ernaar gevraagd of we die blauwe kaart hadden???
Nou waren we hier en daar wel vóór gelaten maar wij dachten dat dat gewoon vriendelijke medewerkers waren, zij dachten dus wrs gewoon dat we die kaart hadden.
 
Kortom, het zat me flink dwars dus heb ik een klacht gestuurd naar parijs. En binnen 2 dagen kreeg ik een telefoontje vanuit disneyland parijs!
 
De man aan de lijn vond het erg vervelend hoe het allemaal was gelopen en bood wel 100x zijn excuses aan. Hij zou er voor zorgen dat de desbetreffende personen erop aangesproken zouden worden vwb Peter Pan. En hij zou er ook melding van maken in de teambesprekingen vwb het informatie verstrekken omtrent de 'blauwe kaart'. Ik zei al tegen de man dat we liever 10x die informatie gehad dan zoals nu; hélemaal niet!
 
Hij hoopte dat we niet al te zeer waren teleurgesteld en of we toch nog wel eens terug zouden komen. Verder hadden we natuurlijk een fantastische tijd gehad dus wij gaan zeker nog wel eens terug. Maar toch wilde hij nog iets op sturen voor de teleurstelling....
 
En gister stond de postbode dus voor de deur met een doos uit Parijs!
Er zaten 2 grote Mickey Mouse knuffels in voor Mika en Jens en voor Mika zat er ook nog een Buzz Light Year lasergun en een échte foto van Peter Pan met een handtekening in! Dat vond ik toch wel weer heel erg attent!
Dus die nare nasmaak van die ochtend is hiermee toch wel weer aardig weggespoeld.
Maar wat ik hoop is dat ik met mijn brief toch een hoop teleurstellingen in de toekomst heb kunnen voorkomen bij andere mindervalide mensen of ouders met kinderen.
 
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl