defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika's kerstdiner
Ik heb nu voor het eerst weer even tijd, alhoewel ik sinds ik dit logje begon alweer 2x boven ben geweest bij Jens..., om even wat verslagjes bij te gaan werken.
Dat is namelijk nogal wat met om te beginnen het kerstdiner vorige week donderdag bij Mika op school, dan natuurlijk het verslag van Disney waar we de dag erna naartoe zijn gegaan en dan nog Tiësto 's avonds 2e kerstdag....
 
Maar ik zal uiteraard beginnen met Mika's kerstdiner vorige week donderdag 20 december.
 
Mika was helemaal opgewonden 's ochtends en had er heel erg zin in! Gelukkig was hij alweer flink opgeknapt en was de dag ervoor, woensdag, goed gegaan dus kon hij de drukte wel aan. Zelf werd ik om 12 uur verwacht, dus bracht ik tegen half 12 Jens naar oma. Eigenlijk is het kerstdiner op school niet bedoeld voor ouders, maar bij wijze van uitzondering omdat ik en M. (de andere helpmoeder) altijd helpen bij zwemmen en andere dingen mochten we erbij zijn. Helemaal geweldig natuurlijk! Ik voelde me echt vereerd
 
De grote ruimte was prachtig versierd en het zag er allemaal heel erg feestelijk en 'kerstig' uit. Er liep veel 'personeel' rond van het ROC van de kok en hotelschool. Zij verzorgen namelijk jaarlijks het kerstdiner op school bij Mika voor de kinderen.
 
Ik mocht naast Mika zitten en hij was helemaal trots
Op een gegeven moment kwam er een man in pak langs en die vroeg de kinderen of het smaakte en wat ze ervan vonden. Mika die altijd alles graag wil weten en eigenlijk min of meer verwachtte dat de burgemeester langs zou komen aangezien vorig jaar ook Job Cohen langs kwam, vroeg aan de man "ben jij de burgemeester?" Waarop de juffen naast me en ik hartelijk begonnen te lachen en de man wat schuchter mee lachte en daarop antwoordde "nooouuuu ..... nee niet helemaal, ik heet met een moeilijk woord ... commissaris van de koningin" waarop de juffen en ik iets minder hardop lachten en hij vervolgde "ik ben zeg maar de baas van de burgmeester, van 61 burgemeesters om precies te zijn".
Mika zei het niet zo heel veel en vroeg alleen nog of de burgemeester zélf dan ook nog zou komen, hahaha  
 
(sommige gezichtjes weer onherkenbaar ivm privacyredenen)

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl