defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Dag 1 verbouwing
Gister was het dan eindelijk zover, na maanden wachten op toestemming, bouwtekeningen, bouwplannen, vergunningen etc. etc. Eindelijk was het licht groen voor de start...
De timing zo tussen de feestdagen was niet bepaald het streven maar nu alles rond is heb ik iets van; 'beginnen dan maar!'.
 
Eerst werden alle voorbereidingen getroffen, alles afplakken en afdekken, de stuts werden geplaatst en toen kon het breken beginnen..
Echt álles was grijs en zat onder het stof, inclusief wij  
Op een gegeven moment lag er zoveel puin verspreidt dat ik me afvroeg of dat ooit nog goed ging komen  (ik heb zelfs vergeten foto's te maken! hihi). Maar met het beeld voor ogen hoe het zou gaan worden maakte ik me verder niet zo druk.
Voor de mannen naar huis gingen hebben ze nog keurig de zooi opgeruimd en konden we weer normaal rondlopen. Alleen zit er nog overal stof, zohee, wat een stof geeft zo'n muurtje doorbreken zeg! Ondanks dat bijna alles afgedekt was!
 
De ergste fase hebben we alvast gehad, het breken, nu gaat het alleen maar mooier worden 
 
wordt vervolgd.....
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl