defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika's verjaardag
Mika had gister een hele geslaagde verjaardag! Vanaf het moment dat hij wakker werd (alhoewel hij 's nachts ook al wakker was) tot aan het moment dat hij 's avonds weer in slaap viel was hij een écht jarig job!
 
Eerst mocht hij zijn cadeautjes op bed uitpakken, van Jens een politiehelm en handboeien en van ons een educatieve wereldbol van Dora.
Toen was het gewoon weer opschieten want opa Dick stond natuurlijk ook zo weer voor de deur... mét een versierde bus weer! Mika was helemaal opgewonden en van opa Dick kreeg hij ook een cadeau ..... een politieauto!!
 
Ondertussen zijn André, Jens en ik ook naar school gegaan om het feestje mee te vieren op school. De kinderen zaten al in de kring en zongen liedjes voor Mika. Jens mocht naast Mika zitten en zong uit volle borst mee  Mika zat helemaal te glimmen van geluk  En toen mocht hij kaarsjes uitblazen van de verjaardagstaart en zijn cadeautje uitpakken.
 
 
 
Jens had er halverwege alweer genoeg van en had de computer gevonden. Hij mocht er van C. (klasse-assistent) achter zitten en hij had het helemaal naar zijn zin!
 
 
Na de feestelijkheden zijn André, Jens en ik nog even weggeweest en zijn tegen 11en teruggekomen voor de koffieochtend. De kinderen hadden net een voorstelling gehad over de opening van de kinderboekenweek en onderweg terug naar de klas stond daar alweer de volgende verrassing voor Mika te wachten ... juf Kitty was er!! Zijn juf van vorig jaar! Hij was helemaal blij en zei tegen haar dat hij haar gemist had en er moest natuurlijk meteen even geknuffeld worden.
 
 
Jens was er ook blij mee want juf Kitty had haar zoontje Tygo bij zich en die is een maand ouder dan Jens en die 2 konden dus even leuk spelen.
 
 
's Middags thuis kwamen opa en oma Groot en andere oma en Mika werd natuurlijk weer verwend met cadeautjes. Hij kreeg Buzz Lightyear (Toy Story) en van opa en oma walkie talkies.
 
's Avonds zijn we nog bij de Mc gaan eten, Mika mocht tenslotte kiezen en dat was wat hij wilde.
Thuisgekomen kreeg hij nog zijn cadeau van Nikita en Albert, een magic bord van Dora. Nikita en Mika speelden er nog even mee en toen viel Mika echt zowat om van de slaap, dus gauw naar zijn bedje. Wat een dag!
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl