defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mam's verhuizing
Zaterdag was het dan zover, de verhuizing van mijn moeder. Na weken van inpakken, dingen regelen, nabellen, langsbrengen, ophalen enz enz enz enz. Eindelijk, want mijn moeder begon aardig vermoeid te raken van al die inspanningen en verhuisstress. Nou had ze de afgelopen week ook nog eens een controle in het ziekenhuis voor haar hart, na dat die cardioversie niet was doorgegaan. En dat het niet helemaal oké was was te verwachten midden in zo'n verhuizing dus moet ze binnenkort nog een keer terug als ze weer wat bijgekomen is van alles.
 
Zaterdagochtend reden André en ik met de vrachtwagen (die André vrijdag al mee had genomen) naar m'n moeder d'r (oude) huis. Mijn zus Bri, zwager Jos en m'n broer Dave met zijn zoontje Rodney waren er al. Dave is alvast met mijn moeder vooruit gegaan naar de nieuwe woning om alvast wat spullen in te ruimen die we al eerder hadden gebracht. Dave kon toch niet helpen aangezien hij pas is geopereerd aan zijn been en voor mijn moeder zou het wat rustiger zijn als ze er niet bij zou zijn bij het inladen.
Maar met z'n viertjes hebben we dat toch nog redelijk rap gedaan. Ik geloof dat we in zo'n 1 1/2 uur klaar waren en dat de vrachtwagen toen vol was en de woning leeg... Toch altijd een beetje dubbel gevoel zo'n lege woning.
 
 
Ik heb er nog even wat foto's van gemaakt in de verschillende kamers en kwam toen nog een kaart tegen van de gemeentereiniging hoe een vuilnisemmer te gebruiken. Op zich niet byzonders, was het niet dat de datum die erop stond dateerde van 12 april 1962!  
 
 
Daarna nog even gekeken of we echt alles bij ons hadden en toen konden we gaan, op weg naar de nieuwe woning.
Bri sluit af..
 
 
Bij de nieuwe woning aangekomen stonden de hulptroepen al klaar. Nousch, rob en Ben kwamen al naar beneden en toen ging het rap!
Het was wat hectisch met zoveel mensen die heen en weer liepen met spullen maar het ging lekker snel. De dozen en spullen stapelden zich maar op, maar de vrachtwagen was redelijk snel weer leeg
Toen was het even tijd om pauze te houden met koffie en een broodje. Al verschillende keren was er één van de buren langs gelopen die me aan de praat hield en stond te vissen wie wie nou precies was , maar uiteindelijk kon ik ook even gaan zitten met een bakkie
Daarna was het weer tijd om door te gaan. De 1e hulptroep (Nousch, Ben en Rob) gingen er weer vandoor maar we waren ze natuurlijk dankbaar voor hun hulp, mede dankzij hun hebben we de vrachtwagen zo snel leeg gekregen en hebben ze nog voor wat leuke momenten gezorgd met bijvoorbeeld liftdeuren die te vroeg dichtgingen en een lift die naar boven ging terwijl er beneden nog werd geladen en boven Nousch zo in een deuk lag dat ze niet eens meer kon uitbrengen wat er nou gebeurd was! 
 
Ondertussen moest er natuurlijk ook nog af en toe wat overlegd worden, zoals hier tussen Dave en Jos
 
 
Zo zijn we verder de middag doorgegaan met uitpakken, dingetjes ophangen en dan de 'leukste' klus, wat de leukste had moeten zijn dan ... het nieuwe digitale tv kastje aansluiten. Aangezien ik die zelf ook had, dacht ik 'fluitje van een cent'.. NOT  De smartcard had binnen 5 minuten na aanmelden geactiveerd moeten zijn maar dat heeft dus bijna 2 uur geduurd en als je dan op een gegeven moment na alles geprobeerd te hebben de helpdesk belt en je krijgt de mededeling dat het te druk is en de verbinding wordt verbroken, dan begin je zo langzamerhand je geduld te verliezen  
 
André was inmiddels naar huis om Nikita af te lossen die op Jens en Mika had gepast en Bri en Jos waren nu ook terug naar huis.
 
Maar gelukkig riep Rodney ineens; 'hee inspector Gadget!' en dat was dus op SBS6, wat dus inhield dat de zenders doorkwamen, pffff eindelijk!!!!
Ondertussen was het etenstijd en heeft Dave voor ons een patatje gehaald en voor mijn moeder een maaltijd en zo zaten we voor het eerst in de nieuwe woning bij mijn moeder gezellig te eten met z'n viertjes. Dat moment wilden we natuurlijk even vastgelegd hebben op de foto
 
 
Alleen vond ik wel dat Dave er zelf ook nog bij moest dus na tig mislukte foto's met de zelfontspanner hadden we er eindelijk één waar we alle vier op stonden en nog lachend ook!  (Dat lachen was ondertussen de slappe lach omdat het eten bijna koud was omdat we al 100x naar die camera hadden zitten lachen voor Jan ...)
 
 
 
 
Na nog gezellig onstpannen te hebben zitten kletsen en koffie drinken heeft Dave me naar huis gebracht en is hij met Rodney ook weer op huis aan gegaan.
Toen ik thuis kwam wilde Jens niet slapen dus heb ik nog even bij hem gezeten en toen hij eindelijk sliep, 9 uur ofzo, ben ik nog wat spullen gaan pakken die nog naar mijn moeder moesten en ben die nog even gaan bevestigen daar. Dat is nu makkelijk want ze woont nog maar 5 minuten van me vandaan!
En uiteindelijk kwam er dan toch een einde aan een lange dag  En kon m'n moeder eindelijk gaan slapen, de 1e nacht in haar nieuwe huis
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl