defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Hard gewerkt
Gister zijn mijn zus, zwager en neef(je), hard aan het werk geweest op de woning van mijn moeder. Het gaat nu hard want zij hebben gister de vloer erin gelegd en werken het vandaag af. Nu kunnen we dus verder met de rest en dan zal het niet al te lang meer gaan duren  
 
 
Zelf hebben we natuurlijk ook niet stilgezeten en aangezien André ook nog vrij is kunnen mooi weer eens die achterstallig klussen die al zo lang zijn blijven liggen aangepakt worden. Meteen ook maar de grootste klus aangepakt .... de heg van zo'n 10 meter schat ik
André heeft bovenop de heg gesnoeid omdat dat rambo-apparaat echt te zwaar is om lang boven je macht mee te werken. Maar we hadden te lang gewacht dus moest ik toch veel toppen met de kniptang inkorten. Mazzel dat die hydraulisch is want sommige toppen hadden al een doorsnee van minstens 5 cm!
Mijn armen zien er uit of ik in de rozenstruiken heb liggen vechten   maar de klus is geklaard
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl