defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Nikita terug van Kreta
Vannacht is Nikita weer thuisgekomen vanuit Griekenland, nouja, zeg maar vanmorgen eigenlijk  De avond was behoorlijk lang ... In de 1e instantie zouden ze om 01:05 uur landen, maar aangezien ze op het journaal al hadden gemeld dat door de slechteweersomstandigheden Schiphol de helft van de vluchten had uitgesteld, ben ik teletekst maar in de gaten gaan houden.
En inderdaad, aan het eind van de middag stond er al een uur vertraging, even na 2 uur zou het worden, pffff.
Tegen half 1 begon ik het echt zwaar te krijgen met wakker blijven. De verwachte aankomsttijd was inmiddels 01:41 uur, zeker wind mee
Om kwart over 1 ben ik de deur uit gegaan, in de stromende regen, meteen wakker en heb ook nog even een vriend van Nikita opgepikt die ook mee wilde. Gelukkig was dat adres makkelijk te vinden.
 
Op schiphol viel het me op dat er wel heel erg veel politie en marechaussee rondliep en reed. Maar wij waren in ieder geval op tijd. Het was 01:40 en ze waren inmiddels geland
 
We zijn bij de ramen gaan kijken bij die lopende banden met koffers en jahoor, eindelijk om 2:10 uur ...... daar waren ze!!!
 
 
En dan ben je dus blij en denk je dat je binnen niet al te lange tijd in je bedje kunt kruipen..... niet dus  Wat duurde dat lang met die koffers zeg!!
Op de bankjes achter ons lagen inmiddels al een hoop mensen te slapen en anderen zaten hun best te doen hun hoofd rechtop te houden
Uiteindelijk kwamen ze dan na ruim een half uur en konden ze eindelijk door die deuren komen! .... 2:45 uur ....
 
 
Nikita en Sofie hadden het heel erg naar hun zin gehad en Nikita d'r hele haar is ingevlochten. Maar nu was het toch echt tijd om naar huis te gaan!
Op weg naar buiten stonden er veel marechaussee's in de grote hal en bij een blik achterom zagen we gelijk waarom, er lag daar een man achterover op een stoel en dat zag er niet prettig uit dus liepen we maar snel weer door. Geen lekker gezicht als je toch al doodvermoeid bent  Welcome home!!!!!
Om 3:30 uur konden we eindelijk ons bedje in ...
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl