defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Musical en afscheid van juf Kitty
Mika was vanmorgen al behoorlijk opgewonden want eindelijk kon hij laten zien wat ze op school de laatste weken allemaal geoefend hadden met de musical.
Het was een beetje een dubbel feest. In de 1e plaats natuurlijk het optreden van de kinderen in de musical "Zeg 'ns Aaaaaa", maar ook het afscheid van juf Kitty. Er gaan nog een paar mensen weg maar voor ons geldt natuurlijk vooral juf Kitty
 
Mika was één van de dokters en heeft nog een best groot stuk 'alleen' gespeeld, het was echt heel erg knap van hem en van plankenkoorts had hij absoluut geen last . Hij maakte zelfs het publiek nog aan het lachen met zijn teksten, hij ging de amandelen van de zieke juf verwijderen met een boormachine en van een prik die ze kreeg zou ze niet beter worden  Toen ze nog niet helemaal beter was moest ze weer geopereerd volgens dr. Wil (Mika dus) en aangezien de boormachine niet meer kon, zei hij dat hij nog wel een zaag had
Het was echt genieten!! Voor ons, maar vooral ook voor de kids, juffen en assistentes! De kinderen waren stuk voor stuk allemaal toppertjes!
Jens heeft trouwens ook heerlijk zitten meeklappen en zingen, die vond het prachtig!
 
 
 
Ná de musical gingen de gordijnen open en stond er een verrassing op het schoolplein..... een ijscoman!!!! Dus iedereen gelijk naar buiten om ijsjes te halen
 
 
 
Na al deze feestelijkheden konden we even rustig bijkletsen met iedereen. En vooral natuurlijk nog even met juf Kitty. Mika heeft er op zijn manier toch wat moeite mee dat straks na de vakantie alles anders zal zijn. Joke de assistente gaat naar een andere groep, wel in de onderbouw nog gelukkig dus die zal hij nog vaak zien, maar juf Kitty gaat echt helemaal weg. Van Joke kregen M. (de andere zwemmoeder) en ik nog een cadeautje voor alle hulp het afgelopen jaar, lief he! Mika kreeg nog een lijstje met een mooie foto van hem met juf Kitty en een lief persoonlijk tekstje van juf Kitty.
Ongelooflijk hoe hard dit 1e schooljaar van Mika is omgevlogen!  En hoeveel verschillende emoties we hebben doorstaan dit jaar, maar ook alle ontwikkelingen, om duizelig van te worden gewoon!! Mika is enorm gegroeid het afgelopen jaar in dat opzicht!
 
Maar toen was het dus tijd voor het onvermijdelijke afscheid.....
Nog even een dikke kus aan juf Kitty geven, een knuffel en nog één keer het dagelijkse afscheidsliedje met haar, want het was haar laatste werkdag
Een emotionele maar toch superleuke dag!!
 
 
Ps: een aantal gezichtjes heb ik om privacyredenen onherkenbaar gemaakt

Reacties

marjolein joosten op 29-01-2011 17:31
Hoi!
Ik ben op zoek naar de muziek van deze musical voor mijn eigen kleuterklas. Op welke school werd deze musical opgevoerd, dan wil ik er graag contact mee op nemen!
groetjes Marjolein Joosten
abbys op 03-02-2011 14:23
Beste Marjolein, Ik ben band dat dat lastig zal worden.... Dit was een logje van 2007, toen mijn zoontje nog in de onderbouw zat. De juf waar hij toen les van had was de initiatiefneemster van deze musical. Zij heeft toen ook alles georganiseerd. Maar deze juf werkt inmiddels al 3 jaar niet meer op deze school. Alle liedjes stonden op een CD dus misschien dat die nog wel ergens te koop is, misschien bij Bol.com ? In ieder geval veel succes met zoeken!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl