defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Nikita d'r nieuwe 'post'
Ik weet nou niet meer of ik het al verteld had, maar in dat eetcafé/snackbar waar Nikita werkte ging het niet helemaal lekker. Het klikte niet echt dus heeft Nikita wat anders gezocht.
Ze was bij het uitzendbureau geweest en die belde de volgende dag al met een baantje! Vandaag was dus haar 1e dag op het postkantoor. Ze vindt het heel erg leuk en ze werkt met een paar mensen die ook nog ken uit de tijd dat ik vaak op dat postkantoor moest zijn voor het werk.
Ze moet gelijk fulltime aan de bak, maar dat is alleen maar goed, aangezien ze het komende jaar nog niet verder gaat met een opleiding, maar eerst een jaartje wil werken om daarna verder te kijken wat ze wil.
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl