defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Ernst & Bobbie in het theater
 
We hadden het gistermiddag pas aan Mika verteld dat we vandaag naar de Ernst & Bobbieshow zouden gaan en het is maar goed dat we dat niet eerder hebben gedaan! Gister bleef Mika maar vragen hoe laat we zouden gaan en of dat dan ná of voor het 'broodje eten' was. Vanmorgen begon hij weer en opperde op een gegeven moment dat we wel eerder konden gaan en dat we "dáár wel een broodje konden eten"  
Hij was het er eigenlijk niet meer eens dat Nikita en Jens niet mee zouden gaan maar toen hij hoorde dat Jasper er ook zou zijn was het hélemaal feest!
De kaartjes die ik ruim een half jaar geleden had besteld waren eigenlijk ook voor Nikita en Jasper, maar aangezien het uit is, werd dat wat lastig nu. Ik had de kaartjes al op marktplaats gezet maar toen kwam Nikita met het idee om anders Jasper tóch mee te nemen en dan kon die zijn neefje of nichtje mee nemen en dan zou zij op Jens passen. Opgelost! En iedereen blij
 
We hadden met Jasper bij het theater afgesproken omdat we dan toch gevoelige situaties kunnen voorkomen
Mika was echt helemaal hyper van opwinding, ik moest hem er constant even op wijzen weer te ontspannen.
In de foyer kwamen we nog een vriendinnetje en vriendje van de peuterspeelzaal tegen, maar Mika was eigenlijk vooral gespitst op Ernst en Bobbie.
 
Toen op een gegeven moment de gordijnen opengingen en de muziek ingezet werd zat hij al uit volle borst mee te zingen
Ernst (met het blauwe jasje)  kwam vlak voor me staan (we zaten op de 1e rij !) en maakte gelijk een opmerking tegen me, voor ik het goed en wel bevatte was hij alweer weg, ik schrok me rot!! Want dat is waar ik nog aan dacht tijdens het bestellen van die kaarten, dat je zo'n makkelijke "prooi" bent op de 1e rij
André moest lachen en had hem wél verstaan, hij had gezegd; "lekker dichtbij he!"
 
Mika was echt de hele show zo enthousiast en onder de indruk dat zijn hele koppie op een gegeven moment nat was van de opwinding! Jill, het nichtje van Jasper, zij is 4, vond het ook mooi allemaal maar was vooral onder de indruk van de groep danseresjes die af en toe tijdens een liedje een showtje gaven.
De show was echt een groot succes en ook wij hebben ons heerlijk vermaakt. De 1e rij had ook nog andere conseqenties .... we werden ook op een gegeven moment helemaal natgesproeid toen Ernst en Bobbie zogenaamd boven water kwamen en het podium opsprongen
Ze zijn een paar keer de zaal in komen rennen wat de kinderen in de zaal natuurlijk prachtig vonden.
 
Aan het eind van de show kwam de klap op de vuurpijl voor Mika ....
Tijdens het afscheidslied kwam Bobbie een handje geven en Ernst knielde zelfs bij Mika en pakte met 2 handen Mika's handjes en vroeg hem of hij het naar zijn zin had gehad!! Mika was helemaal in de 7e hemel En wat mij betreft kunnen Ernst en Bobbie niet meer stuk, ze zijn een stuk sympathieker dan ik had verwacht!!
 
De foto's zijn niet van erge goede kwaliteit, ik heb geen flits gebruikt, maar vooral die foto waar Mika zo op straalt móest er gewoon even bij! Want dat zie je goed ondanks dat de foto bewogen is...
 
 

Reacties

op 21-02-2008 18:57
hey leuk hoor en kom jij ook naar erst en bobbie show in de voorjaarsvakantie?
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl