defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Heel even gips
Vanmorgen was Ger Kamer, de orthopedische instrumentmaker, op school en moest Mika dus langskomen voor het gipsen.
Ik was eerst nog even naar Mika's klas gegaan om daar te wachten tot de fysio ons kwam halen. Jens was mee, want ik had geen oppas en aangezien Jens op het moment weer zo aanhankelijk is leek dat me beter. Vrijdag moet hij ook al thuisblijven als ik ga helpen bij het zwemmen.
 
In de "gipskamer" was hij al bezig en terwijl we ons aan elkaar voorstellen, gaat de fysio al met Mika op het bed zitten. Ger legt Mika nog eens goed uit wat hij precies gaat doen, maar het valt me op dat Mika toch ernstig blijft kijken. Hij is het gipsdrama van vorige week nog niet vergeten . Maar gelukkig is het wel weer een man die duidelijk het werken met kinderen goed onder de knie en in de vingers heeft (vond ik zelf een grappige woordspeling ). Maargoed, ik merkte aan Mika dat hij vertrouwen had in de man, dat maakte het allemaal een stuk makkelijker. Mika keek tussendoor nog naar mij en vroeg "niet met de zaag?", dus kon ik hem gerust stellen met behulp van de uitleg van Ger, dat het maar een klein mesje zou zijn. Aan de voorkant van zijn beentje, zo legde hij aan Mika uit, komt een plastic stripje en dáár snijdt het mesje over.
 
Ondanks de goede uitleg, vond hij het snijden toch wel heel erg eng en begon op dat moment gelijk te spannen en dat merk je als eerste aan zijn linkerarmpje die dan van voor naar achter gaat. Gelukkig zat zijn eigen fysio achter hem en zij kent die reactie van hem goed.
 
Hij had het kleurenboek niet bij zich deze week, de kleur mag Mika daarom volgende week woensdag uitzoeken, maar het zal zeer waarschijnlijk de camouflageprint (!) worden . Al is Mika ook gek op bloemetjes (ruiken), nou maar hopen dat hij die niet aanwijst
 
Om het hele verhaal wat duidelijker te maken, heb ik het in stripvorm hieronder gezet, mét toestemming uiteraard
 
 
 

Reacties

miranda ofwel buuf,esbel of pino op 14-02-2007 20:01
Hey Mika,
 
ik vind je een stoere vent hoor!
 
fijn dat mama er weer bij kon zijn he?
 
ik ben erg benieuwd welke print je uit gaat kiezen!
 
en Abby een leuke log zo in stripvorm hoor
Emmelinda op 14-02-2007 20:37
ja dat heb je leuk gedaan op deze manier, die stripvorm. Omdat ik zoiets nog nooit in werkelijkheid gezien had kan ik nu eens goed spieken hoe het in z'n werk gaat! Ik vind Mika errug dapper want als ze zo aan je zitten te friemelen en te doen...brrrr
Mama op 14-02-2007 23:16
@Miranda, dank je!
 
@Emmelinda, daarom maak ik ook veel foto's, zodat ook familie en bekenden (én andere loglezers natuurlijk) een beetje mee kunnen beleven wat Mika precies doormaakt. Ook voor Mika en onszelf natuurlijk dat hij dat later nog eens kan terugzien. Hij maakt zóveel mee dat je dan gewoon dingen gaat vergeten.
Peetjes en Nicky met waterpokken op 15-02-2007 10:46
Nou Mika wat ben jij een grote vent zeg !!!!!
En Zo'n legerprint is wel supergaaf !!!!!
Ik ben benieuwd..
Dinie op 15-02-2007 11:51
Stoere Mika. Goed gedaan hoor, mannetje!
En ik lach me rot als hij roze spalkjes kiest met gele bloemetjes.
Sabine heeft tot nu toe heel resoluut gekozen voor de spijkerstofprint de laatste twee keer maar ik ben nu bang dat ze voor de bling en de kitsch gaat. Hoewel ze ook zebraprint schijnen te hebben en daar is ze ook dol op. Die camouflage is wel heel leuk en stoer. Morgenavond hebbenwij ws soortgelijke foto's.
Dinie op 15-02-2007 11:53
Wel bijzonder dat én de fysio én de rev. er bij zijn. Hier(op heliomare)is er altijd wel een fysio(altijd dezelfde)bij het spreekuur maar de rev. niet hoor. Missschien omdat het de eerste keer is?
Mama op 15-02-2007 13:36
@Peetje, ik ook..
 
@Dinie, die spijkerstofprint vond ik ook wel leuk, hij had een reci (kennerstaal ) staan in spijkerprint. Ik hoop toch niet dat hij rose kiest hoor Maar die spalkjes in camouflage vond ik helemaal top! Die zebraprint stond geloof ik ook op z'n website? Voor die meiden heb je helemaal veel leuke dingen!
De kamer van de rev. zit zo'n beetje schuin tegenover de gipskamer, dus dat was natuurlijk wel makkelijk zo. En er was tenslotte vorige week al genoeg fout gegaan, dus misschien dat ze er daarom ook bij wilde zijn
We hebben het trouwens nog over jullie gehad ...
Saskia op 15-02-2007 14:51
Leuk zeg, zo'n stripje! Nu weet ik precies hoe het gegaan is!
ben benieuwd naar wel kleurtje Mika gaat kiezen. Camouflaggips zag ik laatst ergens op tv, vind het erg mooi. ALs ik ooit nog eens wat breek....
Sylvester op 15-02-2007 20:29
fijn dat het zo goed gegaan is, weer een opluchting
orrin op 15-02-2007 21:46
Hè hè hè, dit ziet er errug bekend uit!
Zelfs het schoenen aantrekken na die tijd.....het is of ik mezelf zie staan......
 
Maar fijn, dat het goed is gegaan, nu nog even wachten op Mika's spalkjes. neem je ook beugeloverschoenen????? Of probeer je het nog met gewone schoenen (tig maten te groot)?
Beugeloverschoenen beveel ik echt wel aan hoor en je hebt ze in zulke leuke uitvoeringen, dat je het bijna niet ziet!
orrin op 15-02-2007 21:47
Oh euhhhh Orrin heeft trouwens de schildpadprint, is ook super!
Mama op 15-02-2007 22:40
@Saskia, maar Mika krijgt nu geen gips meer hoor, dit was "pasgips" om een malletje te maken voor zijn spalkjes. De spalkjes zijn van kunststof. Die kun je gewoon altijd afdoen met klitteband
Maar ik hoop in ieder geval dat je het gips nooit nodig zal hebben!
 
@Syl, zeker weten!!
 
@Yvonne, jij zult dit wel kennen ja (de fysio doet zijn schoentjes weer aan ) Volgens de Ger Kamer kan ik gewoon zelf schoentjes met hem gaan kopen, hij heeft het eigenlijk niet gehad over beugeloverschoenen, ik zal er tijdens het passen eens naar vragen. Thx voor de tip!
Schildpadprint, die kende ik nog niet
Dinie op 15-02-2007 22:49
Wat betreft schoenen kun je idd best gymoies vinden die eroverheen passen. Wat daar het nadeel van is is dat ze vaak een paar maten groter moeten zijn ivm de breedte/dikte van de spalken. En dat kan belemmeren bij het lopen en kruipen. Je hebt speciale spalkschoenen die wat ruimer zijn en dan toch in de maat zijn die hij heeft. En die zijn id heel stoer; bergschoentjes. Je betallt dan wel een flinke eigen bijdrage die heel wat hoger is dan de prijs van gympies. Ik zal nog eens de link opzoeken waar ze staan.
Mama op 15-02-2007 23:05
@Dinie, als Mika er idd beter van gaat lopen dan vind ik het niet erg er wat voor te moeten betalen, we moeten nu toch ook al steeds een hoop uitgeven omdat z'n schoentjes zo snel slijten door het kruipen op school. Al zal dat met die spalkjes wel minder worden. Als hij beter staat zal hij wel vaker met zijn rollie willen lopen! :)
Linda op 16-02-2007 21:10
Wat leuk zo'n stripverhaal....zoiets zouden ze daar in een soort map moeten hebben dan kunnen ze dat aan kindjes laten zien die nog nooit zoiets gehad hebben....echt super.
Het is wel allemaal heel herkenbaar....ik heb spijkerblauwe spalken en dat bevalt me erg goed ze hadden ook die camouflage printen die is super stoer...ik vind Mika echt een kanjer!
Mama op 16-02-2007 23:46
@Linda, dat is idd geen gek idee!
Mika is ook een kanjer! ;)
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl