defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Mika ziek Nikita zoek
Mika hebben we vanmorgen thuis gehouden omdat hij nog steeds niet helemaal fit was. Gisteravond was hij al doodop, maar vanmorgen was hij nog zo moe en klaagde hij ook over keelpijn dat het ons verstandig leek hem thuis te houden.
Even een dagje rusten dat mannetje.
 
Nikita ging vroeg de deur uit om de dokter te laten controleren of haar oorontsteking over was. Ze had tot 12 uur les maar was tegen 3-en nog niet thuis. Dus probeer ik haar te bellen, maar ik kreeg voicemail...
Haar rij-instructeur stond inmiddels ook voor de deur
Ik heb nog wat rondgebeld maar niemand wist waar ze zat.
Uiteindelijk belde ze om een uur of 4 en was "gewoon" haar rijles vergeten en haar mobiel was leeg
 
Wat wel heel aandoenlijk was, was dat Mika steeds achter me aan hobbelde of iemand nou al wist waar Nikita was, "ze gaat zo wel bellen" zei hij nog, de lieverd!
 
Typische een geval van "puberdementie", maar als het goed is, duurt deze fase niet zo gek lang meer, want anders ben ik bang dat ik sneller grijs ben dan gehoopt

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl