defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Even uitgesteld
Ik had hier eigenlijk allang de verslagjes willen plaatsen van het sinterklaasfeest op school en thuis, maar dat houden jullie eventjes tegoed...
 
Eerst werd Jens namelijk ziek donderdag met heel erg veel spugen en nu ook Mika, die spuugt nog steeds. Jens spuugt nu niet meer maar eet nog slecht.
 
Donderdag was m'n moeder naar de huisarts voor haar hand waar ze een tijdje terug op gevallen was en werd doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een foto. Daar werd ook haar bloeddruk gemeten, die véél te hoog was en haar hartritme was ook te hoog, waardoor ze gelijk moest blijven . Eerst was het voor één nachtje maar haar hartritme is nog steeds niet helemaal goed dus ze moet nog even blijven.
 
Dus je begrijpt, de verslagjes komen iets later

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl