defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
29-09-06 Ouderavond, zwemles

vrijdag 29 september 2006

Ouderavond, zwemles

Gisteravond hadden we de eerste ouderavond bij Mika. Leuk om toch weer wat meer gezichten te leren kennen. Later gingen we met de ouders naar de betreffende klassen en hier was het wel wat jammer dat wij er als enige van Mika zn klasje waren. Voordeel voor ons was wel dat we nu alle ruimte hadden om het uitgebreid over Mika te hebben. En we hebben gelijk zijn 1e 'kunst' kunnen bekijken.

Mika heeft vanmorgen zijn 1e zwemles op school gehad. Vanaf nu mag hij iedere vrijdag zwemmen op school. Ik was erbij om te helpen, met aan- en uitkleden, afdrogen etc., niet met zwemmen, daar zijn speciale begeleiders voor. Wel gek hoor, dat was voor het eerst dat ik zelf niet met Mika mee het water in ging, toch even wennen, alwéér een nieuwe stap. Het gaat maar door met die nieuwe stappen, mag wel een paar 7 mijls laarzen kopen, hahaha Maar Mika was zó enthousiast, die vond alles best, áls hij maar mocht zwemmen, want we hebben al een tijd ook geen hydrotherapie meer gedaan in de VU dus hij had er echt heel veel zin in. Het was best even een gedoe, maar dat is wennen, de kindjes gaan echt aan de lopende band achter elkaar het water in, als de één er uit gaat staat de volgende alweer klaar om erin te gaan en ze vinden het allemaal heerlijk, logisch!
Zoals Mika trouwens bij hydrotherapie al stapte met die bandjes, dat heeft ze nu ook even geprobeerd op mijn  verzoek maar Mika vond het nog wel wat eng zo los stappen, dat zal de nieuwigheid wel zijn, maar nu heb ik in ieder geval dat nog wel even zelf kunnen doorgeven. Misschien dat ze het nu vaker met hem willen proberen de komende tijd.

Na een half uurtje moest hij er weer uit en na het afdrogen was wel te merken dat hij best wat moe was, niet zo gek ook, hij was gisteravond laat nog een tijdje wakker en vanmorgen om 6:15 uur weer wakker

Mika was trouwens gewoon met het busje naar school, toen ik aankwam was de chauffeur net bezig Mika zn rollie eruit te halen. Mika had namelijk besloten dat hij liever met de bus dan met mama naar school ging, hahaha, gelukkig vond de chauffeur het geen probleem en kwam hij Mika ophalen

Mocht je denken op de foto dat het gezicht van de begeleider wat vreemd is, dat heb ik wat gewist omdat ik niet weet of ze wel op de foto wilde ..

 

 

 
 

Reacties

 

Prachtig toch dat Mika weer kan zwemmen, ik vraag me wel iets af, heeft zijn instabiliteit ook consequenties voor het zwemmen, ik hoop dat ik het mag vragen....

 

Oei wat een hoop loslaatmomenten zijn er toch! Bij ons ging dat toch geleidelijker omdat ze al met 2 een half op de peutergroep zat. Op de kleutergroep is er veel meer voor ze om te doen. Zwemmen en gym bv.
Geeft wel een goed gevoel denk ik dat hij zo graag met de bus meegaat.

 

 

@Syl, tuurlijk mag je dat vragen, graag zelfs, liever dat je het vraagt dan je eigen conclusies gaat trekken ;)Het heeft idd consequenties, maar dankzij de vele hydrotherapie die hij heeft gehad voelt hij zich zekerder en is daardoor ontspannener en kan daardoor jusit beter stappen in het water met alleen zijn bandjes om, goed he?! )

@Dinie, het gaat in sneltreinvaart op het moment, maar ik heb het wel geweten dat het zo zou gaan, we waren wel voorbereidt maar toch is het erg wennen hoor ;)

 

@Abby: heel goed van Mika ja.
Ik stelde de vraag zo voorzichtig omdat ik eens aan een ouder vroeg hoe zijn zoon zou reageren of wat er kan gebeuren als hij zijn medicijnen voor zijn hyperactiefe gedrag niet zou krijgen, en die vent begon me te flippen, het kind had het niet van een vreemde blijkbaar hahahaha

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl