defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
24-09-06 Strand

zondag 24 september 2006

Strand

Het weer was tegen onze verwachting in heel erg lekker en toen Nikita vroeg welke bus naar Zandvoort ging bracht ze ons op een idee, ze hoefden dus niet met de bus want we hadden besloten ook lekker naar het strand te gaan met de mannen. Het was toch nog behoorlijk druk in Zandvoort want er bleek een race te zijn vandaag, Trophy of the Dunes of zoiets. Maar we waren er toch redelijk snel en hadden gewoon een parkeerplek bij ons favoriete gedeelte.
Het was zo goed al windstil en de temperatuur was echt heel lekker, mijn vest kon im mijn tas blijven .
Nikita en Jasper gingen een stuk lopen langs het water en André en ik hebben lekker met Jens en Mika gespeeld. Jens vindt het ook erg leuk om weg te kruipen en dan steeds om te kijken en te schateren als je zegt dat hij terug moet komen. Maar, je hoeft met Jens niet ongerust te zijn, je laat hem een doosje rozijntjes zien en hij is binnen 2 tellen weer terug!

Zo tegen vijven begon het wat te spetteren, stelde niks voor eigenlijk, maar het was toch al tijd om terug te gaan. Normaal gesproken zouden we wel een visje gaan eten in Zandvoort maar we hadden al van alles in huis voor het eten dus ...volgende keer maar weer.... tot groot ongenoegen van Mika 

060923

 
 

Reacties

 

Oh heerlijk zo'n dagje strand! Wat hadden jullie mazzel met het weer zeg! Nu moet je er echt van genieten he? En zo te zien deden jullie dat allemaal! :D

 

Lekker, hè!!! :D

 

Ik zat gisteren lekker op een terrasje en daarna langs de lek met de hond, er liepen ook twee kids van een jaar of vier gok ik vlak bij me en durfden niet langs Pluis, terwijl moeder in slaap gevallen was (ja dat kun je je ook niet voorstellen) heb ik die kids maar bezig gehouden en geleerd hoe om te gaan met een hond, de temparatuur was niet dusdanig dat ik ging zwemmen ;-)

 

@Emmelinda, Dinie, zeker weten!

@Syl, wat raar dat die moeder sliep :S Maar was Pluis dan niet gevaarlijk met kinderen, of is dat alleen als jij er niet bij bent?

 

@Mama Abby: Pluis doet geen vlieg kwaad meer, die staat zelfs niet meer op voor andere honden, alleen nog een balletje of stok uit de lek halen, zwemmen vind ze nog steeds prachtig, en vroeger ook niet, maar dan moesten de kids wel rustig aan doen bij haar, anders ging ze mee spelen en zachtjes spelen heb ik haar nooit kunnen leren.

 

OOOHHHHH heerlijk Zandvoort aan het strand! Ik ben jaloersssss!
Wat ziet dat er zalig uit! En het weer was ook goed he? We boffen!

Als ik de kans krijg, dan zal ik donderdag Frans Bauer de groeten doen van Mika en als hij fotokaarten bij zich heeft, zal ik er 1 voor Mika vragen met handtekening!

Liefs, Orrin

 

@Syl, het heeft 2 kanten he ... Pluis die geen vlieg kwaad meer doet, maarja, er zijn wel weer 2 kinderen die weten wat ze moeten doen ;)

@Orrin, ik ben ook jaloers hoor, dat jij Frans donderdag gaat zien!! :) En wt lief van je dat je zo'n kaart wil vragen!!!
dikke knuffel voor jou, ook van Mika :)

 

leuk om er zo eens een dagje onverwachts tussenuit te gaan he! Heerlijk zo naar het strand! Zeker ook leuk met de twee jongste.

En ik kan wel slapen zonder mijn schatje hoor, eigenlijk beter dan met. hihi, voor hem is het wel iets moeilijker!

 

Wat een leuke foto's.
Fijne dag.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl