defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
07-10-06 Zwemles

zaterdag 7 oktober 2006

Mika's zwemles

Gistermorgen ben ik eerst even langs het rev. centrum gegaan om het gordeltje op Mika zn stoeltje te laten maken. De wielen komen de volgende keer.
Daarna snel door naar school want Mika had zwemles. Mij en een andere moeder die er was werd gevraagd om ook biij de andere kindjes te komen helpen dus dat hebben we gedaan. Ik heb Mika nog wel kunnen helpen met aan- en uitkleden maar ik heb hem nu dus niet zien zwemmen, wat ik echt heel jammer vind.
Wat niet weg neemt dat Mika het heel erg naar zijn zin heeft gehad met zwemmen! Gelukkig heeft hij er altijd veel plezier in. Vlak voor ik hem eruit kwam halen zag ik hem nog los stappen met zijn bandjes, dus dat gaat ook goed! :)

's Middags wilde Mika wandelen met zijn nieuwe rolstoel mét gordel, alleen kon het weer niet want het hoosde de hele tijd, misschien van het weekend nog ....
Vandaag niet want zometeen komt de visite voor Mika's verjaardag en voor die van papa, maar als het goed is zou het morgen ook goed weer zijn ;)

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl