defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
05-10-06 Revalidatie

donderdag 5 oktober 2006

De nieuwe rev.arts

Vandaag hadden we de 1e ontmoeting met Mika's nieuwe rev.arts van de school. Na een heleboel standaard vragen heb ik nog even gevraagd of ze nog even wilde kijken naar Mika's voetjes. De rev. van de VU wilde Mika eigenlijk ook nog een keer zien want zij dacht dat Mika spalkjes nodig had, maar als ik nu weer naar de VU moet, dan zou ik hem dus van school moeten halen om daar naartoe te gaan en dan zou dus ook André vrij moeten nemen omdat dat gewoon niet lukt in mijn eentje met Jens en Mika. Kortom, dit was veel praktischer. We gingen Mika ophalen uit de klas om een stukje te gaan lopen, eigenlijk wilde hij niet want hij was veel te bang dat hij dan gym zou missen, want dat zouden ze zo gaan doen.
Gelukkig hoeft Mika in ieder geval géén spalkjes! Hij tilt zijn voetjes goed op :)

Op de terugweg moest ik nog een boodschapje doen en ben gelijk het rev.centrum van het rolstoeltje maar even binnengestapt om te vragen hoe en wat. Morgenochtend mag ik met het rolstoeltje langskomen en dan maken ze er een tijdelijke heupriem op. Gelukkig, dan kunnen we hem in ieder geval vast gaan gebruiken!

 
 

Reacties

 

JEetje hebben ze die riempjes niet eens liggen.
Wat een gedoe is dat, hè als je Jens ook nog mee moet zeulen, maar als hij straks met de rolstoel kan kun je hem op schoot zetten bij Mika (Of kan Mika hem niet goed vasthouden?) dat deed ik ook vaak als Laura meeging. Meestal breng ik Laura bij mijn ouders dan hoeft die niet altijd mee naar het VU want dat is voor haar niet leuk en dan dus voor ons ook niet ;)

 

Goed dat je soms wat kan schipperen, want je kan maar 1 ding tegelijk. Fijn dat Mika nu een rolstoel(tje) heeft.
Groetjes Abby
Ri@

 

@Dinie, ik denk dat dat nog niet zo verstandig is Jens op Mika's schoot te zetten. Ten 1e kan Mika hem denk ik niet goed vast houden of dit dit misschien juist te stevig, als hij Jens knuffelt doet hij dat ook vaak net iets te :)

@Ria, tja soms heb je gewoon geen keus ;)

 

Ik bedoelde met een "gespje" ook niet zo'n dun riempje, maar meer een band waarmee ik ook de boot op de trailer vast zet, oftewel een behoorlijke band, die is net zo breed als een autogordel, ladingen van vrachtwagens worden er ook mee vast gezet, maar het wordt opgelost begrijp ik ;-)

 

Hahaha Sylvester, wou je Mika in de spanbanden hebben. Mmmm in sommige gevallen best handig;)
Dan kan je Jens ook vastgespen op schoot. Opgelost!!!!:D

 

@Syl, jajaja ik weet dat je slim bent ;)Maar het is idd opgelost en de gordel die er nu op zit is idd een soort van autogordel.

@Dinie, hahaha, ja mooi he die Syl :)Idd een idee om Jens op schoot te zetten daarmee, hahaha

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl