defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Nieuwe logo
Vanmorgen zijn André en ik naar school geweest om de nieuwe logopediste van Mika te ontmoeten en het behandelplan door te nemen.
Mika was zelf met "opa Dick" meegereden, hij wilde dus gewoon met het busje mee .
Van de logo begrepen we dat Mika graag grapjes met haar maakt en als ze de klas in komt vraagt Mika gelijk aan haar "voor wie kom je?" en is dan teleurgesteld als dat niet voor hem is, dat is dus een goed teken!  Het klikt dus schijnbaar!
 
Toen we daar klaar waren liepen we nog even langs Mika zijn klas en gluurden even om het hoekje. Hij zat achter de computer, we deden heel zachtjes zodat we even mee konden kijken. Ik verbaasde me echt hoe goed hij dat deed met die joystick!  Hij kreeg opdrachten in het scherm en duwde steeds heel behendig die joystick de goeie kant op en als hij op het goeie plaatje stond dan klikte hij op één van de knoppen! De joystick gleed nog wel wat weg ondanks het antislipmatje, maar ik denk dat als hij dat vaker heeft gedaan dat hij vanzelf leert de joystick goed tegen te houden met zijn andere handje.
 
Mika heeft er in ieder geval zéker plezier van met die "JOY"stick

Reacties

Dinie op 13-11-2006 23:04
Kinderen kunnen zo "groeien" op school. Onvoorstelbaar gewoon. Leuk dat het allemaal lekker gaat en het ook goed klikt met de logo.
dobberen op 16-11-2006 19:37
Heerlijk toch? ala hij plezier in dingen heeft en mensen om zich heen heeft met wie het klikt.
 
Ri@ 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl