defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Logopedie
Vanmorgen zijn André, Jens en ik met Mika mee naar logopedie gegaan. Normaal gaat alleen André mee of ik, maar nu was het de laatste keer bij Gerdien en dat was toch best raar. Mika kwam al een paar jaar bij haar en juist het afgelopen jaar ging hij echt met sprongen vooruit en ging hij ook met veel plezier naar haar toe
Dit keer mocht Mika zeggen wat ze gingen doen. Eerst heeft Mika even met het keukentje en de pizzapunten gespeeld en toen wilde hij even op de trampoline. Op een gegeven moment zegt hij "draaien!" tegen Gerdien. Dan wil hij dus opgetild en in de rondte gedraaid worden. Tegenwoordig doe ik dat nog weinig omdat ik er duizelig van word en hoofdpijn krijg , maar Gerdien wilde nog wel even draaien met hem. Ze stelde nog van alles voor, maar Mika wilde als altijd een boekje lezen , dat is een boekje met van die fotopagina's waar allemaal herkenbare situaties op behandeld worden. Bijvoorbeeld over een jongetje dit keer wat boos is omdat hij niet buiten mag spelen. Mika vindt het vooral leuk om zélf te vertellen wat het verhaal is .
Daarna nog een bandje geluisterd met dierengeluiden die hij allemaal goed had!(natuurlijk! haha) En ook nog even hagelslag likken wat goed is voor zijn mondmotoriek.
Mika mocht een bosje bloemen geven aan Gerdien en toen ze vroeg waarom krijg ik dat dan van je? Zei hij; "omdat je jarig bent"  Gelukkig konden we toen nog even lachen zodat het geen emotioneel afscheid hoefde te worden .
Ze heeft nog even met hem gebabbeld en gezegd dat ze een keertje langs komt op school. Toen nog 1 keertje gedraaid en geknuffeld en toen was het alweer tijd om te gaan ... Ze zou hem ook heel erg gaan missen zei ze nog. Mika besefte denk ik nog niet écht goed dat we niet meer naar Gerdien zouden gaan en vanaf nu alleen nog maar naar Agnes, zijn nieuwe logo op school. Maar misschien is dat maar goed ook, hij zal het over een tijdje wel vragen waarom we nou niet naar Gerdien toe gaan. We zullen haar enorm gaan missen, want zij was één van die weinige personen die écht betrokken was en oprecht geinteresseerd. Zij hield echt rekening met wat voor Mika goed was. Het feit dat ze haar zaterdagochtend opoffert om toch alle kinderen te kunnen helpen zegt al genoeg, toch? Ze heeft ook nooit gepushed meer afspraken te maken, ook dat hebben we wel anders meegemaakt.
Alweer een fase/hoofdstukje afgesloten ....
 

Reacties

Dinie op 07-11-2006 09:40
Waarschijnlijk moeilijker voor jou dan voor Mika. Want bij kinderen is het (zeker op die leeftijd) vaak uit het oog uit het hart. Over twee jaar weet hij misschien niet eens meer wie ze was.
Wel jammer dat iemand waar je een prettig gevoel bij had zomaar weg is. Ik vind dat ook altijd moeilijk met de fysio's ze heeft tot nu toe elk jaar een andere gehad. En ze zijn allemaal lief hoor maar bij sommigen heb je echt een goed gevoel en bij anderen wat minder.
Sabine maakt er nooit een punt van trouwens!
 
Mama op 07-11-2006 10:07
@Dinie, Mika heeft wel een ijzersterk geheugen hoor, zo noemt hij af en toe nog namen van 2 jaar geleden van mensen uit de VU, toen was hij 3! Dus ik denk dat juist die vaste prik op zaterdag naar Gerdien wel lang zal blijven hangen, maar hij went ook gauw aan nieuwe mensen dus dat komt allemaal goed
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl