defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Jens ook?!
En nu heeft Jens dus ook die vreemde vlekjes/bultjes op zijn beentjes die Mika vorige week op zijn kin had. (de foto is niet zo scherp maar als je goed kijkt zie je het wel) Als ik toen wist wat ik nu weet dan had ik de volgende dag nog bij de huisarts gezeten!
 
Vanmorgen was ik dus met Mika naar de huisarts. Dat was op zich al een hele toer met Jens in de buggy en Mika met zijn rollie. De huisarts heeft namelijk zo'n klein halletje bij de voordeur met hele hoge drempels, waarbij beide deuren ook alletwee naar binnen toe (dat halletje in) opengaan . Maargoed toen we met het hele gevolg bij de dokter binnenkwamen vertelde ik het hele verhaal vanaf het wondje op zijn vinger en de dokter hoefde niet lang naar Mika te kijken of de diagnose kon al gesteld; "impetigo", oftewel "kindzeer", oftewel "krentenbaard", oftewel; een bacteriële infectie.
De kans is zeer waarschijnlijk dat hij het via het wondje op zijn vingertje vorige week heeft opgelopen. In zijn klas scheen een kindje een paar weken terug dezelfde soort wondjes te hebben gehad. Ik vind het alleen erg jammer dat ze school niet hebben ingelicht, die zouden me dan wrs wel gewaarschuwd hebben en dan was ik natuurlijk veel alerter geweest!
Ik hoef Mika van de huisarts niet thuis te houden, aangezien de bacterie dus nu al op school is en meerdere kinderen de bacterie wrs al bij zich dragen. Hoofdzakelijk kinderen tot een jaar of 7 krijgen dit . Er moet alleen extra veel handjes gewassen worden.
Op weg naar buiten heeft de huisarts trouwens gelukkig alle deuren voor ons open gehouden, dus naar buiten ging toch even wat vlotter
Morgen moet ik hem toch weer even bellen om te vragen of Jens hetzelfde zalfje op zijn beentjes mag en of Mika mag zwemmen vrijdag
 
Ik heb info opgezocht en uitgeprint, zodat ze op school er ook wat meer over weten en misschien dan nu wel de overige ouders kunnen/willen inlichten, ik zie dat toch wel een beetje als mijn verantwoordelijkheid naar de andere kindjes toe. Er bleek namelijk nu nóg een jongetje te zijn met bultjes op zijn koppie
 
Mika heb ik verder thuis gehouden vandaag, het was toch woensdag .
Vanmiddag zijn we nog even naar de verjaardag van oma Groot gegaan. Mika heeft lekker met opa op de luie stoel film liggen kijken en Jens was weer heerlijk op onderzoek uit  
 
Als je de info nog wilt lezen ... klik

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl