defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
CP onderzoek
Gistermiddag was ik met Mika naar de VU voor een aantal testjes, "spelletjes" zoals ik ze voor Mika noemde.
Er is ons enige tijd geleden gevraagd of we mee wilden werken aan een wetenschappelijk onderzoek. Ze doen onderzoek naar de ontwikkeling van kinderen met CP (cerebrale parese, voor de betekenis kun je op Mika's site kijken) in de leeftijd van 5-9 jaar. Het Perrin CP 5-9 onderzoek. Perrin staat voor pediatric revalidation research in the netherlands. We hebben ook meegewerkt aan een onderzoek vanaf de geboorte en nu willen ze dus weten hoe kinderen die naar school gaan zoal ontwikkelen.
Het feit dat we meewerken heeft vooral te maken dat de onderzoeker die Mika dan onderzoekt iemand is die Mika goed kent en graag mag. Anders hadden we wrs niet meegedaan. We waren juist blij een beetje los te komen van het ziekenhuis.
Maarja het is ook die wetenschap die Mika uiteindelijk ook heeft gered in het begin...
Mika ziet het vooral allemaal als spelletjes en zolang hij het leuk vindt werken we mee

Reacties

dobberen op 24-11-2006 17:31
Ja Abby, als hij het nog als een spelletje ziet. Ik wens je een heel fijn

Dinie op 25-11-2006 22:23
Mmmmm tja moeilijk hè. Aan de ene kant wil je graag meewerken om in de toekomst meer te weten en te kunnen behandelen, maar aan de andere kant heb je ook wel een zin in een beetje rust in de tent. Weet helemaal wat je bedoelt.
Mama op 25-11-2006 23:02
@Dinie, je zegt het precies goed (ik heb altijd wat meer tekst nodig om te zeggen wat ik nou bedoel )
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl