defamiliegroot.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Het vervolg ....
Hier is dan het vervolg op de "broertjeslog" . Ik heb gelijk de naam maar aangepast omdat we het tenslotte over alle belevenissen hebben en daar komen Nikita, papa en mama natuurlijk ook vaak in voor, vandaar .
De weblog is eigenlijk een aanvulling op de site van Mika, waar eerst alleen Mika een weblog bij zijn site had en toen Jens geboren was kreeg hij er ook één, tot hij 1 jaar was. Toen heb ik de logjes van de broertjes samen gevoegd. Maar nu gaan we het dus hier proberen, op onze familielog .
 
Laatste reacties
Beetje bezorgd
Nou had ik het laatst al over dat wijsvingertje van Mika wat hij verwond heeft en maar niet wil helen, nu heeft hij ook wondjes op zijn kin die niet helen maar groter worden. Persoonlijk denk ik dat het los van elkaar staat, want zijn vinger was op school bij het spelen gebeurd.
Vorige week, vlak nadat hij zijn vinger verwond had, kreeg hij een paar bultjes op zijn kin en 1 op zijn ooglid en nu zijn dat ook nare wondjes geworden . De verpleegster had er naar gekeken gister en vanmorgen weer en belde me op toen ik net de deur uit was. Ik schrok toch even toen in mijn schermpje stond "school Mika" , maar ze belde dus om te zeggen dat de schoolkinderarts er niet was en aangezien hij ook geen medicatie mag uitschrijven en dat ik beter even met Mika naar de huisarts kan gaan. Dan kan hij ook gelijk even naar zijn vingertje kijken.
Later belde Mika's juf nog om te zeggen dat Mika tijdens een akkefietje met een ander kindje een schop had gekregen, maar dat viel achteraf gelukkig mee na wat getroost te zijn. Ze vertelde me nog wel dat een ander kindje een paar weken terug ook zulke wondjes had. Dus ik denk nu toch aan een bacteriële infectie, misschien wel opgelopen via dat wondje aan zijn vingertje, wie weet
Maar morgenochtend gaan we dus naar de huisarts en als we niet heel vroeg terecht kunnen dan hou ik hem lekker een ochtendje thuis, het is toch woensdag en voordat hij anders op school is, komt hij alweer met het busje terug.
 

Reacties

dobberen op 29-11-2006 20:36
Abby ik kan me voorstellen dat je ongerust bent, het kan wel kinderzeer zijn.Sterkte er maar weer mee.
Ri@  
Mama op 29-11-2006 21:36
@Ria, dat is het idd .. Mika heeft nu een zalfje en antibiotica
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl